4013 hatası

4013 hatası,IPhone’larda meydana gelen itunes üzerinden IOS sürümleri yüklenilmesi esnasında alınan hata siz her ne kadar da farklı ipsw dosyaları deneseniz yine de düzelmez. Orijinal kablo vesaire kullanarak yazılım atmaya çalıştığınızda da yine hata alırsınız. Hata almanızın sebebi cihazınızın anakartında bulunan telefonunuzun hafızasında gerçekleşen sorundan kaynaklanmaktadır.Cihazınızın belleği arızalanır ve restore işlemi gerçekleştirilirken 4013 hatası ile yükleme gerçekleştirilemez. IOS versiyonu cep telefonunuza yüklenemez.  Servisimizde onarım işlemi 3 ay garantilidir.

4013 hatası iPhone 5s ve iPhone 6 cihazlarda çözümü

4013

iPhone cihazınızı itunes üzerinden güncelleme veya geri yükle yaptığınız zaman kırmızı ekran hatası verir.Darbe sonucu düşmeden kaynaklanan bu sorunlar oldukça sık rastlanır .Cepte sıkışmasından kaynaklı hasar.hatalarının  kırmızı  ekrana düşecek ve kullanılmaz durumda olacaktır. Navitekno iPhone 5s,iPhone 6 nand chip değişimi ile isterseniz 32 gb olan telefon kapasitesi 128 gb çıkartılır.

NAND ENTEGRESİ DEĞİŞİMİ İLE SORUN ÇÖZÜLÜYOR.

Navitekno irtibat no : 0232 700 0728

Whatshapp no: 0 530 127 7728

Entegre Nedir?

Entegre (İngilizcede integrated circuit veya IC gibi kısaltmalarla da anılır), kelime anlamı olarak bütünleştirmek, bütünleşik gibi anlamlara gelmektedir. Elektronik devrelerde ise çok sayıda devre elemanlarını tek bir devreyi oluşturacak şekilde (ses amfisi, motor sürücü, mikrokontrolcü vs.) tek bir çekirdekte toplayan eleman olarak bilinir.



Bir cevap yazın

Demos

Layout

Wide
Boxed